Categorii

Actualizare cos

Siguranta Copilului

Rolul nostru ca parinti este sa ne protejam copii si sa-i tinem in siguranta, in timp ce-i ajutam sa-si impinga limitele, sa fie curiosi si sa exploreze lumea. De aceea consideram ca un Smartwatch cu functie GPS este cadoul ideal pentru copiii dumneavoastra.

Smartwatch-urile (sau ceasurile inteligente) cu functie GPS sunt o solutie excelenta pentru a tine legatura cu copiii tai care sunt inca prea tineri pentru a detine un telefon mobil. Pe langa faptul ca parintii isi pot apela copilul prin intermediul smartwatch-ului, acesta ofera si o varietate de caracteristici de siguranta pentru parinti si copii. Cu functia GPS, parintii pot sti mereu unde se afla copiii lor.

Cum functioneaza un Smartwatch cu GPS pentru copii

Sentimentul de panica pe care un parinte il poate simti cand isi scapa copilul de sub supraveghere chiar si pentru cateva momente intr-un parc public sau o strada aglomerata poate fi coplesitor. Un smartwatch cu GPS pentru copii ofera parintilor posibilitatea de a identifica cu exactitate locatia in care se afla copilul lor. In acelasi timp, parintii pot comunica cu copilul lor prin intermediul functiei telefon a ceasului inteligent.Un Smartwatch cu GPS este un dispozitiv de securitate dar si unul educational pentru copii. Pe langa functii de securitate precum apel de urgenta si buton de panica, acesta ofera si alerte utile pentru parinti si copii.

De ce au nevoie copii de un smartwatch?

Din moment ce exista o astfel de tehnologie, de ce nu te-ai bucura de ea? Multi parinti fac cadou un smartphone copiilor pentru a tine legatura cu ei, o solutie foarte buna de comunicare, dar costisitoare si ingrijoratoare in acelasi timp, din mai multe motive evidente. Inainte sa optati pentru un smartphone, va recomandam sa explorati smartwatch-urile special create pentru copii. Va vor permite o comunicare rapida cu copiii dumneavoastra si veti sti in permanenta locatia in care se afla (chiar daca nu va vor raspunde apelului). Daca copiii dumneavoastra vor face fata responsabilitatii de a detine un smartwatch, tranzitia la un smartphone va fi mult mai usoara cand vor creste mai mari.

21 de caracteristici utile ale unui smartwatch cu GPS pentru copii

Aceste ceasuri au caracteristici de securitate unice pentru a va pastra copiii in siguranta, unele dintre ele functionand aproape ca un smartphone.

 1. Functie Telefon si Apel Video
 2. Comunicare Bidirectionala
 3. Mesaje Vocale si Text
 4. Lista de Contacte Sigure
 5. Tracker GPS
 6. Urmarire in Timp Real
 7. GeoFencing
 8. Alerte si Notificari Pop-up pe Smartphone-ul tau
 9. Istoricul Locatiilor GPS
 10. Buton De Panica
 11. Iti Poti Asculta Copilul in Timp Real
 12. Informatii De Urgenta
 13. Alerte De Avertizare
 14. Functie De Localizare Ceas Pierdut
 15. Monitorizare Activitati Zilnice
 16. Ceas Vocal
 17. Camera
 18. Filtre Foto
 19. Media Player
 20. Calendar Personal
 21. Jocuri Educationale

Inainte de a alege un smartwatch pentru copilul tau, te rugam sa consideri caracteristicile de mai sus. In opinia noastra, fac o diferenta extraordinara intre un smartwatch bun si tehnologie inutila.

Asigura-te ca micutul tau este in siguranta cu ceasurile Wonlex si Twinkler!

Distribuitori Oficiali in Romania